Deset tekem ta teden
08.04.2019

Komaj smo sešteli točke v fantasyligi za 25. kolo, že je tu 26. Ta teden sta na sporedu dve koli državnega prvenstva, kar seveda pomeni tudi dve koli naše fantasylige in dvojno priložnost za nove točke.

Najprej moramo omeniti napadalca Maribora Jana Mlakarja (11.0), ki se je vrnil po poškodbi in takoj poživil igro vijoličastih. Ta teden ga čaka gostovanje pri zadnjeuvrščenem Krškem in domača tekma proti Domžalam. Dve lepi priložnosti za nove točke, torej.

Opozorili bi vas radi še na enega odličnega napadalca Etiena Velikonjo (Gorica, 8.0). Ta teden bo igral pri neprepričljivem Aluminiju in potem še doma proti Krškemu. Primeren trenutek, da prekine dober mesec dolg strelski post.

Iščete točke v obrambi? Poizkusite pri nogometaših Mure. Na šestih tekmah v spomladanskem delu prvenstva so dobili samo dva gola, štirikrat so mrežo ohranili nedotaknjeno. Najbolj zanesljivi izbiri sta Špiro Peričić (branilec, 4.5) in Matko Obradović (vratar, 5.0). Le Murina tekmeca ta teden sta strelsko precej navdahnjena - Olimpija in Celje.