Razpoloženi strelci
15.09.2020

Tretje kolo prve slovenske lige je ponudilo zadetke na štirih tekmah, le srečanje med Olimpijo in Muro se je končalo z izidom 0 : 0. Pa kljub temu s te tekme prihaja najbolj vroče priporočilo za naslednje kolo. Mura bo namreč igrala z Gorico, ki je na dveh dosedanjih tekmah sezone dobila kar osem golov. Luka Bobičanec (sredina, 9.0), Amadej Maroša (napadalec, 8.0), Kai Cipot (napadalec, 6.5) so le tri izmed kar nekaj zanimivih možnosti, ki jih ponujajo Sobočani. Morda le manjše opozorilo - Mura je v četrtek igrala evropsko tekmo.

Omenimo še nogometaše Brava, ki so proti Mariboru sicer vpisali prvi letošnji poraz, a vendarle prevladovali na igrišču. Tudi Ljubljančani imajo nekaj zanimivih nogometašev, izpostavili pa bomo Michela Šega, posojenega igralca Hajduka. Na prvih treh tekmah še ni vpisal gola ali podaje, je pa zelo dejaven, tehnično dober. Točke kar čakajo, da vam jih prinese.

Se je prebudil tudi Maribor? Če se je, bo tekma proti neprepoznavnemu Celju dobra priložnost za nove točke. Jan Mlakar (napadalec, 11.0) je sicer draga, a tveganja vredna naložba.