Dober dan, zima!
22.11.2018

Zima je že potrkala na vrata, a nogometni prvoligaši jih še ne želijo odpreti. Pred zimskim premorom so na urniku še trije krogi državnega prvenstva, tri priložnosti za vas, fantasy trenerji. Po reprezentančnem premoru se vedno sprašujemo, v kakšni formi bodo ekipe. Mi bi vam radi pomagali, zato bomo na vsaki tekmi 17. kroga izpostavili enega igralca, ki bi lahko prinesel veliko točk.

OLIMPIJA - MURA
To bo neposrednI dvoboj najboljših strelcev lige (Kronavetra in Sirka). Mi stavimo na Roka Kronavetra (sredina, 9.0), ki je v odlični formi. Na zadnjih enajstih tekmah je vpisal deset golov in tri podaje.

CELJE - RUDAR
Rudi Požeg Vancaš (sredina, 8.5) je v ponedeljek debitiral v reprezentančnem dresu, morda bo to še dodatna motivacija za dobre igre tudi v klubskem. Še to - Rudar je v letošnji sezoni zakrivil največ enajstmetrovk, Požeg Vancaš pa je pri Celjanih izvajalec najstrožjih kazni.

MARIBOR - KRŠKO
Krško je v slabem položaju, tudi trenerja je odpustilo, zadnje je na lestvici. Maribor pa je vodilni, napadalno izjemen. Logično bomo izbrali napadalca - še enkrat Marcosa Tavaresa (11.0). Da je v dobri formi je potrdil še z golom na prijateljski tekmi med reprezentančnim premorom.

TRIGLAV - DOMŽALE
Domžalski napadalec Shamar Nicholson (9.0) je v izvrstni formi - na zadnjih treh tekmah je dosegel štiri zadetke. Triglav pa ima najslabšo obrambo v ligi. Je sploh treba kaj razmišljati?

GORICA - ALUMINIJ
Edino srečanje, na katerem bomo izpostavili branilca. Uroš Lipušček (Gorica, 4.5) je v letošnji sezoni dosegel že tri gole. Novogoričani so pred reprezentančnim premorom dosegli nekaj slabših rezultatov, zdaj pa so spet pripravljeni na dober finiš jesenskega dela.