Dream team 91
30.05.2019

Za naslov zadnje novice v letošnji sezoni fantasylige slovenskega nogometnega prvenstva smo izbrali ime zmagovalne ekipe. Prednost ekipe Dream team 91 je bila na koncu kar lepih 42 točk. Čestitke za zmago! Vsem ostalim pa - hvala za sodelovanje. Bila je dolga sezona, bilo je ogromno seštevanja točk, razmišljanja, koga postaviti v ekipo, kje prihraniti prebotreben denar, da bi ga lahko porabili drugje.

Že razmišljate, kako bi naslednje leto v ekipo postavili Rudija Požega Vancaša? V dresu Maribora bo njegova cena precej več kot letošnjih 8.5 enot. Kaj pa Saša Ivković, mož z največ fantasy točkami v tej sezoni? Zbral jih je 165. Najboljši strelec med branilci, kar nekajkrat je skupaj s soigralci mrežo ohranil nedotaknjeno, v vsej sezoni je izpustil samo eno tekmo. Odlično razmerje med ceno (4.5) in številom točk (129) je ponudil tudi vratar Aluminija Luka Janžekovič, omeniti velja še Nina Koutra (Mura, 5.0, 121 točk) in Žigo Lipuščka (Gorica, 4.5, 108 točk).

Oddahnite si malo od računanja, sestavljanja ekipe, prodajanja in kupovanja igralcev. A ne za dolgo. Nova sezona se začne že 13. julija. Naša igra pa predvidoma deset dni prej. Boste spet z nami?