Naj se pomlad začne
18.02.2020

Zimski premor je najdaljše obdobje v vsem letu za priprave. Tako se zdi, kot da se s spomladanskim delom sezona začne povsem na novo. A se ne. Izhodišča iz jesenskega dela so dobro znana - tako v državnem prvenstvu kot v naši igri fantasyligi.

Spomladanski del pa vendarle prinaša dovolj priložnosti za nove točke in kakšen preobrat. Le dovolj drzni boste morali biti. Prehitite ostale, ki še spijo zimski spanec, in poskrbite, da bo v vaši ekipi Luka Štor. Napadalec Aluminija je odlična kupčija za vrednost 4,5. Jeseni je na petih tekmah dosegel štiri gole, potem pa je odšel v Dynamo Dresden. Tam ni dobil veliko priložnosti, zato se zdaj vrača v Kidričevo kot posojeni igralec.

Čeprav je Luka Zahović najdražji nogometaš v fantasyju (12,0), pa pogosto spomladi odigra zelo dobro. Maribor je imel dovolj časa za uigravanje in dobro pripravi, Zahović pa je dokazano odličen strelec.

Ker morate napasti visoka mesta, še en napadalec - Dominik Radić. Zakaj bi vzeli igralca Rudarja, se sprašujete? Ker bodo Velenjčani lovili obstanek in so pozimi zelo dobro delali na treningih. Tvegajte z Radićem, morda boste nagrajeni. Pa srečno!