Se je Maribor prebudil?
28.08.2019

Takoj gremo k Mariborčanom, ampak najprej moramo omeniti Celjane. Šest golov proti Triglavu!?! Mitja Lotrič (napadalec, 5.5) je vpisal 12 točk, prav tako Dušan Stojinović (branilec, 4.0), Dario Vizinger (sredina, 6.0) je imel 11 točk. A naj vas ne zanese preveč, tekmec Celja Triglav ima najslabšo obrambo lige (20 prejetih golov). Zato morda velja ta teden staviti na Bravo. Lepa priložnost, da se odlepi z dna ekip po številu zadetkov.

Zdaj pa k Mariboru. Prav proti Bravu je dosegel štiri gole, enega spet Rudi Požeg Vancaš (sredina, 9.0). V dobri strelski formi je. Je pa res, da vijoličasti v četrtek igrajo še tekmo evropske lige, morda celo tekmo sezone. Zanimivo bo videti, v kakšenm stanju bodo potem v nedeljo na gostovanju pri (sicer letos skromnih) Domžalah. Nekaj pa je jasno - reprezentančni premor bo državnim prvakom prišel zelo prav!

Vi pa izkoristite še zadnje tekme pred 14-dnevnim premorom, poskusite s kakšno nenavadno potezo in si zagotovite miren reprezentančni premor. Če pa niste zadovoljni z ekipo in bi z dodatnimi prestopi igralcev izgubili preveč točk, pa imate vedno na voljo wildcard. Upamo, da ga še niste porabili.