Spet je čas za točke v Fantasyligi
13.09.2018

Bodite pozorni na več kot očitno prerojeno Olimpijo. Pred reprezentančnim premorom je s 5 : 0 premagala velenjski Rudar, med reprezentančnim premorom s 4 : 0 ambicioznega drugoligaša Bravo. V dobri formi je napadalec Andres Vombergar (cena 8.5), proti Bravu je zadel novinec v ekipi Ivan Lendrić (cena 10.0) očitno se splača vložiti tudi v Olimpijino obrambo.

Vedno so vroči aduti tudi Mariborčani, ki tokrat gostujejo v Krškem. Tam so doslej gostovali šestkrat, v statistiki imajo pet zmag in remi. Napadalnih možnosti je pri vijoličastih v izobilju.

Ne pozabite na Domžalčane, ki so imeli deset dni časa, da strnejo vrste in uigrajo ekipo z novimi igralci. Slobodan Vuk (cena 10.0) in Matej Podlogar (cena 9.0) bi lahko bila pomembni okrepitvi v napadu.

Omembo pa si zaslužita tudi Aluminij in Gorica. Kaj pravite na izid 0 : 0 v derbiju trenutno druge in tretje ekipe lige? Bilo bi sanjsko za točke obrambnih nogometašev, kajne? Toda pozor - Aluminij ima s 13 prejetimi goli tretjo najslabšo obrambo lige.