V iskanju dobrih kupčij
09.11.2018

Na sporedu je 16. kolo prve slovenske lige, jesenski del gre počasi proti koncu. Morda je prav zdaj pravi čas, da poiščete kakšnega igralca, ki ni tako izpostavljen, lahko pa vam prinese pomembne točke. Za vas smo izbrskali tri takšne.

Marin Perić (Krško, sredina, 4.0)
Šele v prejšnjem kolu je prvič zaigral v začetni enajsterici, a se je izkazal z dobro igro in tudi zadetkom. Krško ta teden igra doma proti Aluminiju, ki je na zadnjih petih gostovanjih dobil kar 11 golov. Priložnost za Perića in morda še koga od napadalcev Krškega (Volaš, 7.0 ali Vukušić, 6.0).

Marcos Tavares (Maribor, napadalec, 11.0)
Drugi najdražji igralec v fantasyju se doslej ni pretirano izkazal v tej sezoni. Je pa zablestel prejšnji teden z dvema goloma na gostovanju pri Celju. Najboljši strelec slovenske lige je po težavah s poškodbo morda ujel pravi ritem in bi lahko bil dobra izbira na tekmi proti Triglavu, ki v obrambi ne blesti. Zagotovo velja razmišljati o še kakšnem mariborskem nogometašu za to tekmo.

Asmir Suljić (Olimpija, sredina, 7.0)
Njegov igralni čas precej niha, zato morda ni najbolj zanesljiva izbira. Ampak ima velik potencial. Trenutno je drugi podajalec lige (sedem podaj doslej), dosegel je tudi že dva gola. Olimpija ta teden igra proti Rudarju, ki ga je v prvem letošnjem medsebojnem obračunu premagala s 5 : 0. Suljić je najcenejša možnost do Olimpijinih zadetkov.