Zadetki, zadetki, zadetki
03.11.2018

Gorica - Rudar
Na zadnjih dveh tekmah Rudarja je skupaj padlo kar osem golov, na zadnjih štirih Gorice kar 17. Zadetki so torej zagotovljeni. Pri Gorici je doslej najuspešnejši Osuji (napadalec, 8.5), bodite pa pozorni, da zaradi rdečega kartona na pokalni tekmi med tednom ne bo igral Filipović (napadalec, 6.5). Pri Rudarju je težje napovedati strelce - zadnjih osem golov je dalo osem različnih igralcev.

Triglav - Krško
Še nikoli na medsebojnih tekmah v prvi ligi se ta tekma ni končala brez golov. Zakaj bi bilo tokrat drugače?

Celje - Maribor
Ko igra najučinkovitejša ekipa lige (Maribor), je logično, da pričakujemo gole. Le opozorilo - Dino Hotić (sredina, 10.0) bo zaradi rdečega kartona proti Olimpiji manjkal na (kar) nekaj tekmah. Tako da je morda čas, da ga zamenjate. Morda prav z najboljšim celjskim igralcem Rudijem Požegom Vancašem (sredina, 8.5), ki je na zadnjih šestih tekamh dosegel pet golov.

Olimpija - Domžale
Olimpija je neporažena že 13 tekem, Domžale brez zmage na zadnjih petih. Obe ekipi imata nekaj izvrstnih napadalno naravnanih nogometašev in igrata napadalen nogomet. Zadetki, torej.

Aluminij - Mura
Statistika sicer pravi, da Aluminij doma že na šestih zaporednih tekmah ni dobil gola. Ampak ta serija se bo enkrat končala. Morda prav proti Muri, ki na zadnjih šestih tekmah samo enkrat ni uspela doseči zadetka, v tej sezoni pa je samo enkrat igrala tekmo z izidom 0 : 0.