Zadnja tretjina
03.04.2019

Po dveh tretjinah sezone imamo na vrhu naše fantasylige drugo ekipo, kot po jesenskem delu - to je ekipa Ibro team z 984 točkami. Potem pa sledijo: FC Njiverce (965 točk, vodilna ekipa po jesenskem delu), NK Župa Bežigrad (951), Dream Team 91 (946) ... Časa za spremembe je še več kot dovolj, natančno 12 krogov.

Pomembno je, da dobro načrtujete svoje menjave, izberete prave kapetane in ne pozabite na osnovno pravilo fantasyja – forma je vse, samo kakovost igralcev ne šteje vedno.

In zato vam ta teden ponujamo dva spomladi zelo vroča igralca. Luka Majcen (Triglav, napadalec, 7.0) je na zadnjih štirih tekmah dosegel pet golov, njegov Triglav je spomladi dobil štiri od petih tekem. Že res, da ga zdaj čaka vodilni Maribor, a vijoličasti so ranljivi, čeprav so neporaženi že od oktobra.

V odlični formi je tudi Murin Amadej Maroša (napadalec, 8.0), na zadnjih dveh tekmah je dosegel tri gole, spomladi skupaj že štiri. Sobočane čaka gostovanje pri Gorici, ki spomladi igra odprt nogomet in prejema veliko golov (povprečno 2,2 na tekmo).